Galen bror...Brorsan var på kurs i veckan. Minns inte riktigt, kanske var det återträff för de som var i Afghanistan... Hur som helst ringde han hem från stockholm och berättade något riktigt roligt för sin familj..... han hade 2 olika skor på sig fick han se.. haha så galet.... då är man ganska yr... eller vad säger ni???
Allt dokumenterades noga när han kom hem... =)

snarlika... MEN olika... Hahahahaha..m


Överraskning.


Hittade en överraskning på golvet när jag kom hem. Ett mumsigt wienerbröd efter en arbetsdag sitter som ett smäck! Sånt värmer! Tack älskling! Älskar dig!!
m

Turkos.Var uppe hos M för att ta kort på saker hon ska sälja på blocket nu i samband med flytten. Kollade även in det senaste rummet som blivit målat i huset. Till dottern i familjen. Man ska inte vara rädd för färger! Såå läckert! Turkos, man blir glad i detta rum! På den ena väggen ska jag få äran att måla en "tavla". E måste bara bestämma motiv först, någon slags blomma blir det i allafall. Spännande! Återkommer med resultatet om ett par veckor... =)

I verkligheten är färgen ännu starkare än på bilderna. I löve it!


m

Alfonssäker lampa?


Söta, vilda Alfons har ju med sina enormt starka, glada och virvlande svansviftningar haft sönder våra sänglampor. Har redan lagt upp bild på dessa men gör det igen. Han är ju för söt skrutten..... Vi har i allafall köpt nya sänglampor. Undra om dessa är Alfonssäkra... Vad tror ni??


Trasig.Hel.m


In med mer plats!När jag tog tag i min konstnärliga ådra så tog jag ett litet hörn av skrivbordet i datorrummet. Det kändes aldrig riktigt bra. Det var trångt o jävligt och sambon inkränkte alltid mer och mer på "min" lilla hörna. När vi idag skulle göra iordning lite i förrådet kom jag på tanken att ta bort den rundade avslutningsdelen på skrivbordet och sätta dit ett nytt kvatratformat istället (som ändå bara stod o skräpade i förrådet i väntan på att bli sålt på blocket eller nåt som aaaldrig kommer hända ändå). Vi trodde först inte det skulle få plats men en liten mätning visade att det var på det berömda hittefåret... =)

Så ut med hörnan och in med MER plats till mig!! Jaja det är inte samma slags trä, men jag menar... vem faan bryr sig?? Det är ju snart fyllt med en massa härlig färg istället iallafall... haha


Observera min senaste tavla på staffliet. Den gav jag igår bort till min svåger Johan, som i dagarna fyllt 30 år. Grattis igen!INNAN:

EFTER:m


Uppdatering.Lite uppdatering av mina senaste tavlor. Den bärbara datorn har pajat helt.... och inte hade jag en tanke på att jag kunde använda den stationära.... den använder ju aldrig jag.. haha..


"Bleeding Heart"

"Två blir en""Love&Hope"
Min sambos favorittavla."Lilja forever"
Denna målade innan jag fått veta att det jag sagt slagit in.. dubbelt upp! ;)Hemkomsten.Har aldrig känts så skönt att veta att de är på väg hem! När jordbävningen inträffade befann sig mina barn i Rom, 9 mil från epicentrum. Jag var väldigt orolig! Men pratade med de kl 08 den morgonen och alla mådde bra. Dock hade flertalet av dem vaknat av skalvet på natten... smått chockade. De fortsatte trots allt sitt reseschema. Jag ringde till de igår igen. De var på väg hem.. men busschafförerna var lite oroliga för vilken väg de skulle ta pga alla raserade vägar. Det känns i en mammas hjärta. Det hade även varit 3 efterskalv under gårdagen som alla 3 kändes. De tyckte det var obehagligt! Det kändes oxå i mitt hjärta! Jag vill ha hem de nu!! De har nu lämnat Italien och befinner sig i Tyskland. Det lugnar lite. I morgon är de hemma!!

Mina tankar går nu till Italiens befolkning.
m

Assisi


Helgen har varit jobbig. Halsböld på ena dottern hotade den stundade resan. Men 3 sjukhusbesök och tillhörande knivskärande i bölden, vilket verkade vara väldigt smärtsamt, försvann febern och det onda. Penicillin is tha shit! Så efter en minst sagt  jobbig helg är barnen nu på väg. Mot Rom! De kommer få det härligt. 10 dagar i solen. Just i detta nu sover de 1 natt i Assisi. I morgon drar de till Rom. Bussresan ner inefattade en hel del besök. Bland annat i auswizc, vilket jag tror var väldigt lärorikt, intressant och förmodligen ganska skrämmande...Assisi, Italien.

Bild lånad av google.

-------------------------------------------------------------------------

För övrigt har min dator fått nippran och vägrar att ta emot kort från kameran, vilket gör det URTRIST att blogga... *suck* Detta måste fixas!m

RSS 2.0