(Nästan perfekt.)Köpte ju en julklapp till mig själv =) Ett set för att göra UV-gel naglar. Jag tänkte att det kan ju inte vara så svårt! Min ena dotter blev försökskanin =) Det var heller inte så svårt. Och fint blev det. Eftersom hon hade riktigt korta naglar så anvnde vi oss av tippar som förlängning. Jag och även hon är väldigt nöjda med resultatet! Det tog ca 1,5 timmar, så en halvtimme mer för mig än den med utbildning. Rätt okej tycker jag för att vara första gången!

Fint!


För övrig har jag varit sur på kommunen för den urusla skötseln av gatorna under julhelgen. Rent ut sagt för jävligt. Vi fick stanna, backa och ta fart 3-4 gånger innan vi kom ut från vår gata. Ska det vara så?? Usch. Nu är det iaf plogat men slänger in en bild hur det såg ut från julafton till igår!!


Oplogad gata...
Annars ser jag fram emot nyår! A&V kommer samt Millbert & barnen. Kanske också Lotta m. familj! sweet!
m

(när det äntligen är över)
Nu är det dan efter dan. Tack o lov. Jag gillar inte julen. Har aldrig gjort. Punkt. (Even fucking hate it.)Dagen innan julafton hade vi "vår" julafton. Magnus, jag , tjejerna och pojkvänner. Vi köper bara julklappar till dessa samt mor o far. Alla nöjda och glada! Magnus fick en ny väggklocka fråb Sixten =) 

Julafton bestod av arbete, och sen hem till mor o far. Julmiddag som var god, blev som vanligt sådär äckligt mätt. Pappa fick en par hängslen, det behövde han verkligen! Mamma fick en snygg anordning att hänga på kaklet i köket med 3 krokar på till diskborste tex. Dessutom fick mamma & pappa av oss 134st vätskeersättningar som skickas till barn som verkligen behöver det. Känns bra!

Juldagen bestod av arbete. Har sett fram emot hela stallet svänger, (hemvändaredagen) men det blir nog inget med det. Magnus har iofs aldrig varit sugen då han inte känner någon här, medan jag anser att om det är en endaste dag då man ska gå ut så ja.,. då ÄR det idag. De 2 par vi frågade vill inte gå och louise har nog fått magsjuka... så 420kr åt helvete. Hade blivit många vätskeersättningar.....m
Malmö


Ett snabbt inlägg. Jag ska äta, duscha och packa det sista. Åker till Malmö ikväll till lilla a! Ska bli så roligt! Ska bli så skönt med lite miljöombyte! Jag behöver lite lugn och ro.... ladda mina batterier! Kommer dock sakna min familj, känner jag redan nu!!

Är dessutom skitnervös för att komma på fel tåg, gud så barnsligt!m


RSS 2.0