Filmkväll.Hade lite filmkväll idag. Det var skitroligt! Bm, Olivia o lilla a var här. Efter filmen flyttade vi upp oss från biorummet till vardagsrummet och såg vidare på film på teven. Vilken?? Jo, Crocodil Dundee!! KULT! Skitskoj att se den igen. Man kom ihåg en hel del roliga kommentarer och events!

Nu blir det skinkmacka o sängen.... jobb imorrn. Känns tungt då resten av familjen är lediga..... *puhh*


m

Solstrålen.

352988-16


Ni brukar kalla mig för solstrålen
(ni måste vara blinda)


ty jag lever i mörker..Copyright © ellam71
All Rights Reserved
Julgran 2006

Julgran 2006

Förra årets julgran var ganska vacker må jag säga! Jag kräver ju en vackrare varje år och i år kommer det kanske bli lite svårt... men jag ska försöka. Lägger upp en bild här sen så får ni se om jag lyckades eller inte. Börjar faktiskt bli dags at köpa en gran snart oxå.... jobbigt! Kan inte nån bara komma hit med en skitfin gran o ställa på min altan???! huh?

Lollan var här o fika idag! Det var så himla skoj o se henne.... fan vad det var längesen! Undra varför man låter tiden dra i väg så dant!?! Vi slappade i soffan o drack kaffe. Jag bjöd på brunch oxå. Omelett med lök o tomat och så lite bacon till. Det är sååå gott!

Nu luktar det nästan jul här hemma.... varför? Jo jag kokar mormors kola grin
Längtar till den är klar... mums mums mums tunga

Sen blir det nog till att pynta lite idag eftersom jag jobbar fre-sön.


over and out.
m

p.s Grattis Lala till körkortet!!! bäst o hålla sig inne nu ett tag... cool d.s

Ska man betala innan??
Ullared gick som en dans på rosor! Ingen kö, inte mycket folk och bra väglag! Men trots allt skönt att det är gjort.. det är ju ett pyssel.... På hemvägen var vi 4 stycket väldigt trötta personer i bilen. Jag tror minsann vi fnissade och lattjade från Ullared till JÖnköping.... på gränsen till jobbigt... hihi Men de tre andra somnade vid Jönköping och jag som körde var den enda som var vaken... tyst lugnt o sköööönt.

Vi har tänkt köpa 4 nya mobiler innan jul.... men det är ju en hel djungel så det får nog vänta, vi kan inte välja. Måste det finnas så himla mkt att välja på???? Omöjligt!

Dagen har bestått av tvåttning, städning och lite lite julpynt. Vi jobbar nästa helg så då har vi inte tid att pynta, men tomtar o gran tar vi in/fram på fredag. Alldeles för tidigt nu.

Måste bara berätta en rolig sak som hände Millbert i lördags...

Hon skulle tanka sin bil och åkte till rejmes. Där kan man för de som inte vet tanka antingen på kort eller i sedelautomaten. Thats it. Ingen bemanning. När hon svänger in så står det redan en bil där. En jävligt cool bil, ett audi, av nyaste sportmodell med bara 2 sätetn, a´la 400 000 kronors klassen.
Bredvid bilen står en ung kille, max 18-20 år. Millbert parkerar och ska tanka. Då utspelar sig följande:
- Ursäkta, säger killen, men vet du hur det här fungerar?
- Ja, vadå? säger Millbert.
- Ja, det fungerar inte, det kommer ingen bensin. säger killen
- Nehä säger Millbert, vad konstigt. Men ska du tanka på sedelautomaten?
- Ja, svarar killen.
- Okej säger M, men har du tryck på knappen för full betalning.
- Ja, svarar killen, jag förstår inte varför det inte funkar..
- nä, men har du tryckt för rätt ioktan frågar M
- Ja, jag har tryckt på 95 säger killen.
- Men vad konstigt säger M och sätter tillbaka pumpen och lyfter på nästa.
Han hade inte tagit fel slang.
-Jaaa, säger MIllbert, jag vet faktiskt inte..
- okej säger killen, men vet du om jag kan tanka någon annanstans här?
- Ja, säger M men du kan ju inte bara åka nu när du redan lagt i pengar o så

Lång tystnad..

- Men, vadå?? säger killen, ska jag betala innan?


HAHAHA

Det är total sanning... Millbert såg sig om efter dolda kameran, men det var sant och på riktigt. HELT otroligt! Undrar i mitt stilla sinne hur han tänkte. Om man, när man tankade i sedelautomat, tankade först o sen stoppade i pengar.... hur många skulle då göra det?????? I ett omoraliskt Sverige!?

(är inte många som mig kvar, jag hade betalat)

Dagens drink, två kaffelikörer blandade, gissa vilka!!


Drink


m

Ullared.

352988-13


I morgon bär det äntligen av! Klockan 05.00 lämnar vi Åtvidaberg i riktning mot ULLARED!! Gissa om vi längtar! Fan så jäkla najs! Hoppas bara att mina planer går i lås! Jag har ju nämligen tänkt som så att imorrn är det 13/12. Lucia! Då hoppas jag att många många inte åker till Ullared uten i stället firar Lucia med sina barn i skolor och på dagis! Hoppas hoppas hoppas jag har rätt. Dock tror jag inte det kommer se ut som på bilden... lite mer folk lär det nog vara en en onsdagskväll klockan 22.25... LOL

Vi förväntar oss at thitta en massa billiga kläder så jäklar i min låda om utbudet är dåligt. Det vet man ju aldrig innan liksom. Ibland hittar man inte ett skit......

Nu måste jag hoppa i säng. Ska ju upp kl 04.00. *gäspar*

Natti!!

m

Fyllesvin & Vildsvin.

352988-12

Jobbade i lördags kväll. På en krog 8 mil rakt ut i skogen. Julbord med dans. Det var relativt lugnt. Endast ett bråk precis när det stängde. Däremot fanns det ett par fyllesvin... så jävla fulla man kan bli då... YAK! När jag satte mig i bilen o åkte hem så hade det frusit på. Halt sa jag! Hela resan hem var som en dag på ett vildzoo... jag såg:
Ett 10-tal harar, 1 räv, ett 20-tal rådjur, ett 100 (!!!)- tal hjortar samt 3 JÄVLIGT stora o äckliga vildsvin på vägen. Fick nästan stanna helt innan de äntligen klev av vägen o släppte förbi mig, jävla svin! *s*

Söndagen gick i pepparkaksbaks tecken. 303 pepparkakor bakades. I veckan blir det julgodis.. yummi =D

Nu är sängen nära... ZzzZZzzzZzzzzZZzzz

m
Ont.Flickan måttade sin tumme och pekfinger och sa;
så här mycket är du glad.
Hon bytte tumme och pekfinger mot utsträckta armar och sa;
så här glad önskar jag du vore...

Det gjorde ont ont ont....

Copyright © ellam71
RSS 2.0