Sugen på ny soffa.



Vi är sugna på ny soffa. Men vi ska måla klart först och tapetsera om lite. Så det blir precis som vi vill ha det även om det är ganska nya tapeter. Det är lite för "snällt". Jag vill ha färg! Men vi har iaf tittat ut oss en soffa. Jag tror det blir en sån här! Vi vill ha en stor soffa med liggplatser =) Denna kan man dessutom bygga som man vill. Vi vill ha en till plats i mitten. Så det blir tre istället för som på bilden två.




(privat bild)

Är det nån som har en sån här? Gillar ni den? Vi vill ha denna men med ryggkuddar istället för dessa kuddar på bilden. Jag gillar inte såna "lösa" kuddar.....




m

Tandgnissel.





I perioder är jag en riktig kossa... idisslare.. ja alltså jag gnisslar tänder på nätterna. Nu är en sån period. Sambon har klagat några veckor nu. Jag väcker honom på nätterna. Stackaren. Men lite synd är det väl om mig oxå? Det är ju jag som får huvudvärk av allt ihop-bitande och gnisslande. Det är ju jag som vaknar totalt ICKE-utvilad.

Dessutom har jag nu haft sönder en tand!! Ja eller lagningen i den. Ledsen Skitstort! Så imorrn måste jag ringa tandläkaren! Jag som är så rädd för tandläkaren...Ledsen Jag känner mig ynklig!




Farbror eller tant tandläkare får ta fram borren.... ajaj, de har iaf lite modernare maskiner än på bilden ovan. Tack o lov!







Dessutom måste jag ta tag i det här nu! Jag måste beställa en bettskena att ha på nätterna! Jag har inte gjort det hittills för jag tycker det är såå dyrt! Ca 2000kr. Rena rånet! Eek Men i slutändan antar jag det lönar sig ändå för det är ju inte direkt billigt att laga heller.... suck... Tråkiga utgifter denna månad alltså! Jag har i alla fall (peppar peppar) inte tandvärk. Måtte det inte börja heller!



Det är synd om m


Färgsprakande.








Åh vilka härliga färger!




Färgsprakande ska jag bli!



Har länge behövt köpa lite nya nagellack eftersom mina börjat torka allihop!! VAd passar då bättre att de hade ett erbjudande?!? 2st för 40kr samt en del utgående färger för 15kr. Jag köpte 7st för 125kr. Billigt!



m



Nya bebbar.





Hmm.. vad är det här måntro?





Jaha.. fiskar.... =)





Måste ta reda på vilken sort det är.



Millbert orkar inte med fiskarna längre. Eller rättare sagt, hon
orkar inte städa akvariet åt barnen längre. Så hennes 5 st
fiskar av okänd ras får nu bo hos mig i mitt bebisakvarium.
Nu är de inga bebisar, men i mitt stora akvarium skulle
de bli uppätna eftersom de är relativt små.



m



Midsommar uppdaterad.



Vi blir inte allena =) Lilla a (evpaik) , pyttelilla a och o mittemellan med mamma kommer till oss på midsommar -lunch.
Det ser jag fram emot. Mycket! Sill, potatis, gräslök, skinka, gräddfil och så massa jordgubbar. MUMS!



m




Midsommar.



Jaha då är det midsommar i morgon. Jisses vad tiden flyger iväg! Usch vet ni att det vänder nu? Att det faktiskt kommer bli mörkare igen på kvällarna.

Jag jobbar hela helgen, trist men det blir kosing tunga Sambon skulle oxå ha jobbat i helgen med de får minsann ledigt när det är storhelg. Så han behöver bara jobba på söndag!

Så vår midsommar blir lugn lugn lugn. Barnen kommer inte förrän lördag så vi är allena. Jag tror det blir lite god mat och film o mys.

Vad ska ni göra i helgen??

m

Plantering.





Borde gjort det för en vecka sen, men tiden har sprungit iväg.




Ett skott i varje hink, inte fler! Resterande kastade jag.
3 hinkar ska jag behålla, 2 ska svärmor få. Undra om vi får
tomater till semester?


m

Skolavslutning.







Liljekonvalj. Jag förknippar dessa med just skolavslutning. Finns många andra blommor oxå som jag förknippar med avslutning, bland andra gullviva och syrén. Men liljekonvalj är min favorit. Den doftar så ljuvligt och den är så himla vacker! När jag var liten växte denna i vår trädgård och jag plockade den i bukett till min avslutning. Den trädgården ser nu för djävlig ut, usch! Det är hemskt när ens föräldrahem säljs till människor som inte sköter om det. De missköter ju mitt barndomsminne. Jag hatar det!

Denna skolavslutning var lite speciell. Mina döttrar slutade nämligen 9:an. Det är speciellt! Minns ni er egen avslutning från grundskolan? Berätta! Att mina härliga flickor dessutom sjöng i kyrkan var grädden på moset! De är 5 st som startat ett band! En tjej på piano, 2 på elfiol, min ena dotter på gitarr och sång och min andra dotter på sång. De sjöng Lasse Winnerbäcks sång, Om du lämnar mig nu. Det gick helt perfekt och jag visste inte att de var SÅ duktiga!! Otroligt! Gissa om jag satt med tårar i ögonen och var stoltare än stoltast! Ska se om jag får tillåtelse att lägga upp det här så ni kan få höra.




Idag är jag ledig och tillbringar dagen med att måla trappen den tredje och sista gången. Känns skönt att jag äntligen fått energi att ta tag i det! Det var så mycket nu innan skolavslutningen så min energi dog. Ni vet, kläder, skor, accecoarer.. hår, naglar.. ojoj det tar kraft från en mamma =) Men det tar sån evinnerlig tid med all spalje. Kommer jag orka?


m


Bad.



Idag har sambon o jag badat. Vet ni att det faktiskt är 22 grader i poolen nu.... yummie =DD



m

Poesi.




Älskar dig!


Det är inte därför att det är så underbart att vara i din närhet som gör att jag tror att jag älskar dig..

Nej..

Det är därför att det är så outhärdligt att skiljas från dig....



Copyright © malin


-------------------------------------------------


Ont.


Flickan måttade sin tumme och pekfinger och sa;
så här mycket är du glad.
Hon bytte tumme och pekfinger mot utsträckta armar och sa;
så här glad önskar jag du vore...

Det gjorde ont ont ont....



Copyright © malin



----------------------------------------------------



Aska.

jag andas ut aska
så mycket brinner det i mig



Copyright © malin

Lilla a, O mittemellan och pyttelilla a.



Ikväll blir det grillfest och poolparty! Lilla a, O mittemellan och pyttelilla a kommer ikväll. Mina små "föräldralösa" ungar. Jag måste ju se till att de får lite annat i magen än snabbmakaroner. Får se om nån vågar bada. Poolen blev ju fylld i går och ännu är det bara 16 grader. Men å andra sidan har vi 30 grader i luften så man kan behöva lite svalka... *puh*

Jag återkommer med info.


a



11 kubik.


Vattenmätaren före vi fyllde poolen.





Jahopp, hur ska det här gå nu då?




Kommer detta verkligen fungera?




Oh my god, detta kommer ta tid!




Det tog många (!) timmar innan den blev fylld, det hann mörkna!





Efter poolen, närmre 11 kubik.. hihi





Nehepp, nu ska jag bege mig ut till solen o poolen =)



m

Tomater.


Har ni undrat hur det går med mina tomater?? Här visar jag det.




Detta kort togs 080423



Detta kort är taget 080602





Närbild (klickbar)


I helgen måste jag plantera om de. Jag väljer då ut de 3 största och planterar i varsin hink. De behöver mycket utrymme för o bli stora! Några ger jag till svärmor och resten kastas. Visar mer i helgen. I helgen ska dessutom vår pool upp. Borde redan varit uppe, men så blir det ibland (läs ofta)


m




Ny ram.




Idag köpte jag en ny ram till tavlan som jag ännu inte målat. tunga
69:- för ramen (60x80), billigt!! Det är likadan ram som jag köpte sist, men större.


m



Rättelse.



Tjolahoppsan. Jag har visst inte riktig koll. Angående marathon osv. ELLER så är det precis det jag har.. för i mina ögon så är ju tjejmilen ... just precis.... MARATHON evil


(saved by the bell)


m



Älskade unge.


Nu kan jag berätta för er om min lilla överraskning. Min älskade brorsdotter har ju en längre tid bott i Norge för att tjäna pengar till en utlandsvistelse. I dag kom hon hem. Med en enkelbiljett. Hon åkte tåg från Fredriksstad till Göteborg, sedan buss därifrån till Linköping. Hennes planerade resa skulle sedan sluta med en sista timmes bussresa. Men det hade inte hennes faster (jag) tänkt, utan jag o sambon drog till Linköping för att hämta henne. Jag var ju lite orolig att hon redan fixat skjuts, men jag har luskat och fick veta att hon skulle åka buss. Thihi. Hennes pappa är i Afghanistan och hennes mamma åkte till New York i går för att springa marathon. Så då får väl faster rycka in eller hur??!!

Vi hade tänkt oss stå där o vänta på henne när hon klev av bussen... men hennes buss var lite tidig o vi var lite sena. Så hon hade redan klivit av när vi kom. Jag såg henne från vägen gåendes till bussen, med en MEGA stor trunk! Så jag slängde mig på tutan och vinkade, hon såg mig, vinkade o fortsatte gå. PUCKO. haha.. Jag var ju tvungen att åka typ 300m innan jag kunde svänga in. Och hon fortsatte gå... knasboll. Men hon trodde vi skulle nånstans. Haha det skulle vi ju, till HENNE!!! Tillslut stannade hon iaf, hon hörde väl däckskriken och tutan som jag slängde mig på hela tiden.. haha

Hon blev glad! Vi kramades och jag önskade henne välkommen hem! Innerligt! Vi packade in Trunken i bilen och begav oss hemåt. Jaha, vad har ni gjort här då sa hon... Jag sa: - DAHH vi ska ju hämta dig juhe... Hon svarade: - OJ..
Jag tror hon blev lite rörd. Lovely!




Väskan var inte liten och lilla a hade skavsår i händerna.




Vi stannade på Mc Donalds och köpte mat åt flickan.




Nu är lilla a hemma. Jag tror hon njuter nu.






m






Strålande sol.



I dag är jag ledig. Jisses vilken väder!! Låg 1 timme på förmiddagen o solade. Sen var jag tvungen att bege mig in i skuggan. SÅ varmt! Efter lunch tog jag en timme till. Sen behövde jag verkligen en dusch... haha 1eye




Duschen var underbar. Det blev kallt kallt!! Jag putsade till håret oxå, vid öronen o luggen. Jag måste verkligen klippa av mig håret snart till sommarfrilla!!!


Jag har en överraskning på gång för dagen. Kan inte skriva något om det nu, i fall personen den är ämnad för läser detta. Men jag återkommer ikväll med info.. cool


Vad har ni gjort för skoj i helgen???
Jag har jobbat, men varit utomhus. I går var vi o fiskade. Mkt roligt, Väldigt varmt o soligt, dock ingen fisk. Killen som stod bredvid mig fick 14st fiskar.... o vi ingen, jag kallar det orättvisa!


m

RSS 2.0