Ny dag.

Ny dag... flera kommentarer... Jag är nöjd! m

Blogga?? Eller inte?


Jag får aldrig några kommentarer. Tråkigt som fan! Är folk bara nyfikna? Jag ser ju hur många som är inne varje dag, men det är aldrig någon som kommenterar. Jag tycker det är lite fult faktiskt! Självklart måste man inte kommentera varje gång! Absolut inte... men handen på hjärtat, har du någonsin kommenterat i min blogg? Inte? Sluta läs då!m

(Har vaknat på fel sida

NU är dörren klar.Jag var inte klar med dörren. Haha.. jag fick en till idé. Nu är den klar! Fin va? Nu ska jag bara ta bort färgen som råkade hamna på glaset oxå.. snart förhoppningsvis ;P

Det gällde att hålla tungan rätt i munnen.

Jag är nöjd!
Vi tänkte först ha vinrött. Men så kom jag på att det var snyggare att ha samma färg som på utsidan. Det matchar ju så fint när dörren öppnas. Eller hur?!!?
m

Slut på sommaren =(Ja hopp. Sommaren är slut. I helgen tömde vi poolen. Jag hoppas på en solig höst! Jag behöver lite energi!!!
m
Uppdrag barn!
Om ni länkar till Uppdrag Barn i er blogg skänker Vattenfall 20:- till Childhood. Ju fler vi hjälps åt med detta, desto mer pengar till Childhood!

Skriv ett inlägg på er blogg & lämna sedan en kommentar med länk hos Uppdrag Barn
m


Klart!!Ja, det har varit klart ett par dagar men jag har inte hunnit blogga. Visst blev det fint!!?!!!

m

Mitt nya projekt.


Jag har fått projekt-sjuka. Jag tycker det är så himla roligt att måla och greja. Jag!? Sådan har jag aldrig varit förut. Hur som helst så är det skitskoj! Nästa projekt blev lite oväntat ytterdörren. Den är så ful på insidan. Bajsbrun. Blä. Men nu ska den bli vit, vilket verkar vara min nya favoritfärg.. haha

Jag låter bilderna tala för sig själva! Vilken skillnad efter bara en grundmålning!
m

Utrymmet under trappan.Vi har ett utrymme under trappan och eftersom vi har öppet mellan stegen så syns det. Jag tycker det är så fult när man ser det som står där samtidigt som man vill utnyttja platsen. Nu kom jag över lite tyg som jag satte upp. Vad tycker ni, passar det???

Innan ser man skiten.
Usch så det ser ut.
Visst passar väl tyget?
Det ser genast mycket större ut! Furumöblerna kommer nog bli vita eller grå! Golvet ska ju så småningom bli grått oxå!! Se tidigare blogg!


m

Trappan är klar!!Trappan är äntligen klar! Visst blev det fint!!!??
Nästa projekt är att måla taket vitt. Väggen i trappan ska bli ljusgrå och golvet nere ska bli grått.

Före.


Efter.


Fint!!


m

Yiiiipppiiiieeee kayey #£¤$XQ#¤@

Min målarhörna är äntligen klar!!! DET var på tiden!! Först var jag tvungen att kolla färgerna lite, har ju nästan glömt.... Det resulterade i en liten tavla. Idag fick jag lust igen så jag satte mig en timme. Det blev en höst-tavla. Jo, hösten är faktiskt här nu =)
Den är ganska stor så det var svårt att ta kort eftersom jag inte kunde flytta den. Men ni ser ju lite iaf.
m


Hur tänkte de?


Sambon köpte ett nytt minneskort till sin nya mobil. På nätet. Det kom hemskickat. Ni vet de är ju inte större än en tumnagel.... Jag låter bilderna tala för sig själva. Hur tänkte de när de packade? =)


mEn lycklig sambo.


Länge har han trånat. Längtat. Önskat.
Tillslut slog han till och köpte sin älskade mobiltelefon. Haha... han är galen. Själv behöll jag min lila K770i, jag gillar den. Nu har jag ju M's gamla Bruna K770i oxå, den är ju väldigt fin!! Nu kan jag variera... =)
Att elektronik ska vara så roligt!!?! Man blir ju urfattig =) Men lycklig =)mRSS 2.0