Nag nag nag....Orkar man tjata hur mkt som helst? Nej, det är tröttsamt för alla... mitt nya försök blir att med humor åstadkomma resultat. Undrar hur det kommer gå??... =)m


Eighty.
Har varit på 80-års kalas för ett tag sen. Pappi fyllde 80år. God mat och trevligt umgänge var uppskattat.
Lägger in en bild på mina föräldrars händer. De har i år varit gifta i 53 år. Fick se att pappa satt och höll i mammas hand.
Jag tog snabbt fram kameran. Kärlek!


m


Still sick..


Var hundvakt idag- Det piggar upp!!
Älskade Alfons.mFiller jag år?Jag har ju fyllt år. Ett par veckor sedan. Här ser ni mina presenter =)Jaaa, en ny bärbar!!!!

Så fin.
Min spikmatta, som är helt unbderbar! Har ni provat?? Vad tycker ni om det??m

mini meePå väggen i hallen hänger en ram för 4st kort. Magnus o hans bror, när de var små, är på det ena. Mina tjejer är på ett, när de var ca 3 år. Givetvis ett pusskort på Mange o mig... på det fjärde är jag som fjortis... håll till godo =)

Malin 14år.m


Filler du år?


Sambon fyllde år i fredags. Han fick sina paket i torsdags kl 00,01 =)
Manligt ska det va...
En söt liten skruvdragare som enligt sambon är: Helt perfekt när man vill komma åt där det är trångt. Givetvis med lampa o skruvhållarfunktion =)
Parfym funkar i alla lägen, denna luktade väldigt gott!! *tips*

m

Sjuk.Uschan buschan... jag har blivit sjuk. Inte roligt alls. Näsan rinner, ögonen rinner och så hostar jag så att jag fått träningsvärk i magen. Jobbade hela helgen men idag fick jag faktiskt sjukskriva mig. DÅ är jag verkligen sjuk... =(
När man är sjuk BEHÖVER man allt detta!! Så det så!


m


RSS 2.0