Malin älskar Magnus!
Idag är det vår 3-åriga förlovningsdag! Underbart!!


m(Sen en tid tillbaka)

Vad ni än gör.. Missa INTE Melissa Horn Hon är magisk!!!Sen en tid tillbaka har jag varit trött Försökt att vara allt på samma gång Så mycket man kan göra och borde och vill Mitt i allt så ska man räcka till Sen en tid tillbaka har jag varit tom Och försökt att hitta spår som leder rätt Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan Och mitt i allt så ska man vara sann Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag varit tyst Och försökt att känna efter hur det känns Ja man gör som alla andra och försöker att bli van Men jag har tröttnat på att vara likadan Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag Och försökt att vara nån till lags Ja man kämpar för en plats som passar både här och där Och snart har man glömt vem man är Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver det blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär Och insett att jag måste börja om Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där Men snart ska jag hitta den jag är Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder Och samlat damm på min gitarr Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver det blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Har jag förmågan att glömma bort
m(En famn för mig)
På måndag har vi 3-årig förlovningsdag! Magnus jobbar kväll då så jag fick en present igår! Han är världens bästa. Han gör mig hel. Han gör mig lycklig! Jag ska vara rädd om honom. Han är mitt allt!
W995Magnus: Som du sa, det finns bara en av oss! Jag älskar dig nu och för alltid!m
(Långa nätter)Det går framåt i köket. Det tar sin tid. Det ska torka hit o dit. Saker runt omkring pockar på min tid. Men... det går framåt. Bra blir det oxå! Det blir ingen 1:a Advent här! Vi håller oss till 2:a Advent!! Det blir bäst så. Det får bli så.


Så här ser det ut nu:


Mörkbrunt goes White.
Ljus i vårt hus.
Jag tycker om det!

Före.

Efter.

m


(Med solen i ögonen.)
Jag har gjort ett par fynd! Hittade jättefina ljuskällor! Vad tycker ni? Visst blev det fint?!?


Det här trädet tycker jag är såå snyggt!
Hittade även denna slinga med ljus och paljetter. Blev superfint att ha liggandes på bordet!

Slänger in ett kort på en lite tavla oxå!

Viktigast av allt är kärleken! Eller hur?!?


Titta på min älsklingshund! Alfons! Världens sötaste Alfons! *älska*
m


(Dans med svåra steg.)
Det har varit stiltje på bloggen. Ibland blir det så och ibland blir det så om & om igen. (Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra.)


Hur som helst så har jag varit sjuk en vecka. Tog influensavaccinet och PANG, jag låg! (Det är lätt att se hur sjuk man en gång var, När såren läker, och regnet känns.) Veckan efter sjukdom slog det slint i huvudet och jag fick sömnbrist! Sov enligt följande:

Måndag, 0-1h
Tisdag, med tur 2-3h
onsdag, 0h
torsdag, 5h+3h
fredag, 8h
 
Snacka om att jag höll på att bli fullkomligt tokig! Jag skämtar inte.. jag klättrade i taket! En sisådär 18-20 timmar på 5 dygn är i minsta laget! Jag var riktigt nära att ringa läkaren där på torsdag em... (Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd) Men som tur var vände det! (Det kanske var pundigt, det kanske var bra)

Sen rullade det på i ganska normalt mak! Men känner mig inte riktigt "tillbaka" ännu!

Nog om det!


Jag slänger in lite bilder på vårat kök som är under renovering! Vi hade ju en liten vattenläcka i somras som nu är åtgärdat och försäkringen täckte även ommålningen. Medan det ändå är igång så bestämde vi oss för att måla om fönstren och väggarna när allt ändå är borta och övertäckt! Jag låter bilderna tala för sig själva! Jag kan inte låta bli att berätta för er att det var kanske inte det smartase att måla fönstren just nu... det är inte sommar OM vi säger så..... DrLarssa gav mig ett litet tips som jag kommer använda mig av på altandörren och det andra köksfönstret... Jag målar bara insidan och tar emellan fönstret i vår! Tack DrLarssa!! (Gör din tolkning, häll mig full med svar)
FöreEfter.

Grundmålat.

Snacka om stor förändring! Vad fint det blir med vita lister och fönster!


Vad det ska bli för färg p väggarna får bli en hemlighet till senare ;)
m


RSS 2.0