Tolvtusenåttahundrasjuttiofem.Bilen landade på tolvtusenåttahundrasjuttiofem kronor.
Trevlig kväll!

No more comments.m


Styrbox.Om någon undrar vad det kostar när styrboxen går sönder på bilen så kan jag tala om det. Verkstaden ringde precis o meddelade vad det var som var fel och vad det skulle kosta. styrboxen kostar 7500kr och till det ska bilen dessutom servas... så räkningen hamnar väl på 10-12 tusen.... KUL!! Jävligt kul!! FY FAN!!! Vi köpte en nyare (-03) bil för att känna oss säkra att ha en fungerande bil..bra köp! INTE!!.. min gamla mazda (-92) har aldrig varit trasig... !
Så här ser styrboxens hjärna ut....
Bild lånad på internet!Jag är sur....

m

Mer tv!Missa inte denna dokumentär om siamesiska tvillingar. Brittney & Abby fyller 16år. Galet spännande. På tv NU!


Bild lånad på tv4.se


m


Let's Dance.Nu är det dags för ett inlägg om årets Let's Dance.

Hasse & Charlotte - De inledde Let's Dance, väldigt stelt må jag säga. Det är något med Hasse Aro... jag gillar det inte.. han verkar slajmigt... *ryser*

Carl-Jan & maria - Carl-Jan verkar vara en supermysig man. Vilken stil, vilken etikett. Kommer bli intressant.

George & Maria - Vig som ett kassaskåp. Men charmerande ögon. Med dessa kommer han kanske ta sig en bit.

Linda & Martin - Klassisk stil. Helt okej.

Mojje & Jeanette - Kommer förmodligen lattjolajban... klara sig en bit. Den yngre skaran av åskådarnas röster har han redan.

Magdalena & Daniel - Kvällens vackraste klänning. Helt okej!

Kitty & Anders - Säsongens personlighet! Och vilken underbar sådan!! Heja Kitty!!!

Isabella & Jonathan - ehhh va???

Elisabeth & Tobias - Intressant med en redan utlovad troschock. Najs!

Magnus & Annica - Jag är patriot, Hoppas Magnus går långt! STARKT jobbat!

Laila & Tobias - Jorå, rätt ful klänning bara.

Morgan & Helena - MY GOD!! Efter ett avsnitt vet vi redan årets vinnare av Let's Dance! Morgan Alling! Vilken dans, vilken personlighet, vilken MAN!!

Bilder lånade av tv4.se
2009 års vinnare av Let's Dance!


m

Tiden är inne.Man kan tycka att 3 veckor är en lång tid. Ni vet sådär innan den börjat. Men nu har vi alltså haft Alfons i 3 veckor och imorgon ska han tillbaka till min bror. De kommer i natt hem från sin semester i Indien. Samtidigt som det ska bli roligt att se dem igen så kan jag inte hjälpa det.... jag vill inte det ska bli i morgon... inte ÄN!! Jag vill ju mysa mer med Affe!! Nåja jag ska försöka få vara mer hundvakt! Jag saknar honom redan fast han ligger här nedanför mig och precis har släppt värsta smygaren, luktar för jävligt illa haha haha, TROTS det är han min älskling!


m

Alfons, Vinter & EgoNär det blir tyst, väldigt tyst då vet man att något bus är på gång. Då kan man gå raka vägen ner till vårt sovrum. Då får man veta varför det är såå tyst. Hahaha han är bara för söt Affe! På torsdag kommer bror m familj hem. Då kommer Affe inte vara hos oss längre. Det känns inte alls roligt. Usch...


En liten titt på vad en stark svans kan göra med en ömtålig sänglampa. Ska slänga in en bild på hur den faktiskt ser ut nu!!! HahahaSå här kallt hade vi det i förrgår. Hur kallt har ni det??

m

Ett skri i natten.När jag vaknade i morse hade jag fått ett sms från Indien. Polisen hade ringt min bror eftersom tidningsbudet ringt polisen och berättat att det var något som tjöt i min brors hus. De ville jag skulle kolla det, förmodligen var det en brandvarnare. Jag blev ganska nervös faktiskt! Magnus klev upp med mig och följde med. Vi var duktiga på att skrämma upp varann så innan vi kommit dit hade huset (i vår fantasi) brunnit ned och brandkår med polis etc stod där och det var blåljus överallt... och allt var MITT fel eftersom jag inte vaknade 04,30 i natt när sms'et kom och då åkt dit................. jisses vad galet! Hahaha

Nåväl, detta var bara i fantasin!!! I verkligheten var det brandvarnaren på övervåningen som VERKLIGEN TJÖT!!! HELA tiden!! Vi tog ur batteriet. Det blev tyst! (konstpaus)
..
..
..
..
..

Tystnad är enorms skönt när man stått i 2 minuter (vilket kändes som 30) i värsta Tjutet där vi fick skrika till varann för att prata hehehe
Nu ska jag ta en sväng dit igen och se till att katten har mat kvar!
m

RSS 2.0