Juletid.Hoppas att ni alla haft en härlig jul! Här kommer en bildkavalkad med jultema.


Jul jul Strålande jul.Vår julgran.Mumsiga pepparkakor som barnen gjort helt själva.Men jag skulle sköta ugnen!! Då fick jag telefon. INGEN bra kombination. Tur det bara var en plåt!Julmys.Jag har köpt en ny lampa!! Snygg va?!!? Köpte den på Dukas centrallager som hade utförsäljning. Normalpris 1499:- Pris jag betalade 425:- VILKET KLIPP!!m

Affe!


Affe trivs hos oss.. =)


m


Snart är det jul!


Måste visa min gigantiska julstjärna i sovrummet. Hihi hur stor som helst och skitläcker! Köpte den i lördags då vi var i Ullared!!
Projekt  i köket! Inte riktigt klart än men ändå!Vi har köpt ett skåp till att ha i köket! Förvaring går alltid åt men denna är till ett specifikt ändamål. Nämligen till pant, papper och kartong insamling! Innan stod det i kassar och det såg förjävligt ut!! Nu kommer det bli så fint!
Före                             EfterSom bänkskiva tänkte vi köpa denna:

Den gröna har vi tänkt, tycker den är så fin! Ska även byta ut en gammal som sitter vid spisen!
m


Nära!I morgon kommer han!! Min lilla guldklimp!! Jag längtar!!!!!!m

Dangerous GoodsHittade en sida som jag tycker ni ska kolla in!

dangerousgoods

Där kan man hitta väldigt vackra smycken. Köper man ett smycke från dangerousgoods bidrar man med en del av vad de kostar till arbetet emot trafficking!! De finns i både riktigt billiga prisklasser och i några lite dyrare, men det går ju till en väldigt bra sak, minst 40-50kr går till en fond som ska ge pengar till arbetet.

Perfekt julklapp till bästa vännen, flickvännen, pojkvännen, barnen, ja ALLA!!! Ni hittar länkar till återförsäljare på deras sida. Jag ska köpa! Ska du?
Jag gillar detta halsband väldigt mycket. Det kostar ca150kr. Det här blir mitt val!m

Töntigt!?!Kan en kille kandidera till Lucia? Vad tycker ni?

I detta fall tycker jag skolan brast när de lät pojken kandidera. Men för övrigt anser jag att går man i nian är man tillräckligt stor för att kunna acceptera att den del saker är tradition. Det är väl inga småungar vi snackar om??? Lucia var kvinna! Det handlar INTE om jämnställdhet!! Det handlar om tradition.

Jag tycker inte en kille kan vara Lucia. Det är ju bara töntigt!!!

Läs mer här:  Lucia med snoppm

RSS 2.0