Long time ago.Var hemma hos lilla a o fikade häromdagen. Vi kikade igenom deras gamla kort ( hennes pappa är min äldsta bror, 15 år äldre än mig). Vi hittade en hel del kort på mig som liten. Det var så roligt att se. Hon scannade in de och mejlade de till mig. TACK! Va roligt!

Därför tänkte jag att ni nu ska få se lilla Malin. tunga


I ett tält på semester någonstans utanför Göterborg! Jag ser ganska trött ut haha... men en härlig färg har jag iaf... har alltid haft lätt för att bli brun, och vintertid är jag bara lite mindre brun, om ni hajjar... aldrig vinterblek. Alltid något att vara glad för! Jag minns att jag verkligen hatade när mamma skulle göra dessa jävla flätor som hon envisades med att göra. Som ni ser så har jag alldeles för tunt hår för flätor... ser ut som 2 små sugrör.. haha...


Nu vill jag utmana andra att visa sig från den gamla goda tiden! Känner inte så många här än så det får bli dessa:
CarlssonKarlsson
InspirationsDesign


m


Tävling.
Ny tävling där man kan vinna det fina zinkhuset
finns hos Havsviken

Spring genast dit o tävla!!


m

Alfons.Det här är min älskade Idol! HAR ni sett något sötare?? Åhh Alfons, världens sötaste hund!
Idag har jag varit ledig, och samtidigt hundvakt. Hämtade honom i går kväll så han har sovit här. SÅ mysigt att vakna med en hund som är såååå lycklig över han se oss när vi vaknade. Haha han är så glad hela tiden, typ som att han inte sett oss på hundra år och längtat efter oss... så sött..

Barnen tog ut honom på promenad innan skolan, ja eller innan bussen, så Affe fick ge sig upp tidigt o gå på promenix imorse kl 06... sen sov han vidare tills vi gick upp och då blev det frukost. Efter det åkte M till jobbet vid halv 12 så då tog Affe o jag en längre sväng. Vet inte hur långt man ska gå, men vi gick typ 50 min. Hoppas det är tillräckligt. Sen blev det slappande i soffan för mig. Alfons låg innanför dörren på nedervåningen HELA tiden... Sen blev det mat igen och en något kortare promenix. Nu ligger han därnere igen vid dörren. Min sötklimp!

Det är min bror med familj som har Alfons, till låns, då hans riktiga ägare inte kan ha honom kvar pga nytt arbete. Jag tror det kommer bli så att min bror m familj kommer ha Alfons kvar. Han är 8 år.

Nu är det så att de ska åka till Indien den 17dec och vara borta 3 veckor. Blir det som jag tror och hoppas så kommer Alfons bo hos oss då!! Jag längtar!!!!!!


m

Money, money, money.Inte speciellt ofta jag har fickan full med pengar. I dag hade jag det faktiskt! 12 st tusenlappar låg och brände i min vänstra ficka. En rätt trevlig känsla faktiskt! Förresten, en djälvligt trevlig känsla. Jag undrar hur det känns att ha obegränsat med pengar. Men förmodligen har man väl då inte vett att njuta av det.


Vilken bunt pengar!!

Nu låg de inte mycket mer än 2 timmar i min ficka. Sen bytte de ägare och ligger nu i kassan på Pc-city. De räckte inte ens utan vi fick lägga till ca 4000kr till. Undrar ni vad som inhandlats??

2st nya, fina, glänsande bärbara datorer till barnen! Jättefina! I ärlighetens namn var det inte ens mina pengar som låg i fickan och brände. Det var barnens. De hade fått en gåva av en släkting. Verkligen supersnällt! Så då bestämde de sig för att köpa varsin bärbar dator. Ett smart val tycker jag. Datorerna de har nu är stationära och typ hur gamla som helst. Sega och svindåliga! Nu kommer det bli skillnad!


Det var 2 såna här vi köpte + 2 finfina väskor till som vi lyckades pruta lite på. Totalt slutade summan på 16 878kr.
(Dator 7990kr, väska 449kr) Jag tycker det låter som sååå mycket pengar. Men de fick mycket för pengarna! De är mycket nöjda!Men nu är ju JAG avis.... vill oxå ha en ny dator.... *suck*m


Fortfarande sjuk.

Jag är fortfarande sjuk. Sjuk och grymt besviken! För om ca 5 timmar skulle jag ha varit på väg till Ullared. Som jag längtat, som jag väntat.... Nu blir det inte så. Sitter här med termometern i käften o tjurar... inte ens idol kan pigga upp.. inte ens Idol-Kevin.. det vill ju inte säga lite...

Förbannat tråkigt att behöva ringa de vi skulle åkt med och avboka. Men vi var och handlade mat förut.. 32 minuter i affären fick mig att inse.. jag klarar ALDRIG en hel dag i Ullared.. jag kommer ramla i hög i såna fall... och hur kul skulle det vara?? Gå o lägga sig i bilen på parkeringen utanför Ullared... Nej, det går ju inte.. då blir det ju inget roligt... enbart en pina... Ullared ska ju vara roligt.

Det är som det är. Men det känns också som det känns.... så här:mWord!

 

 

 

 

(Min & M's fot)

 

En man hade en dröm. Han drömde att han promenerade längs stranden med vår Herre. Över himlen flammade scener ur hans liv. För varje scen, noterade han två par fotspår i sanden. Ett par som tillhörde honom själv och ett par som tillhörde Vår Herre.

 

När den sista scenen av hans liv passerade framför honom, såg han tillbaka på spåren i sanden. Han märkte då att det vid flera ställen längs livsstigen endast fanns ett par spår. Han noterade också att detta inträffade vid de svåraste och sorgligaste stunderna i livet.

 

Detta bekymrade honom och han frågade Vår Herre: "Du har sagt att du skulle följa mig hela vägen livet. Men jag har märkt att under de svåraste stunderna i livet så är det bara ett par fotspår i sanden. Jag förstår inte varför du övergav mig när jag som mest behövde dig"

 

Vår Herre svarade: "Min käre son, jag skulle aldrig lämna dig. Under tider av prövning och lidanden, när du hade det som svårast, och då du bara ser ett par spår i sanden. Det var då jag bar dig." (Okänd författare)

 

 

 


Viva.
Det var en fin begravning. Jobbig, men fin. En mycket trevlig präst. Det tycker jag är viktigt.

Vila i frid älskade Viva. Du betyder så mycket för mig!


m

Sjuk.

Jag är sjuk. Feber och jävligt ont i halsen. Förresten så har jag ont i hela kroppen. BAJS! Jag måste krypa ner o sova nu så jag blir bättre tills i morrn. För då ska jag på begravning. Vill ju helst inte missa det.....m


Härlig låt!
Underbar låt av/med underbar man....
(Småbrudarna skriker inte enbart åt Johan *ler*)

Tävling.
Ny rolig tävling finns hos  rosa hemmet
Gå genast dit och tävla!

m'Längtan.Vår ps2 är klar efter lite bestyr. Jag råkade bränna sönder en kondensator och visste inte vilket värde den hade eftersom jag inte hade den ritningen. Men tack vare min kära Leö så löste det sig! TACK!

Nu har jag en längtan. En längtan efter en karaoke-kväll med Leö m familj. Hoppas vi kan få till ett datum snart. Jag längtar! Jag övar och övar och får höga poäng!! Nu vet jag ju att Leö förmodligen kommer vinna ändå för hon kan ju sjunga på riktigt. Det kan inte jag. M säger att det låter som jag stryper en katt... känns underbart med lite stöd... ehh?
Men jag tycker det är så kul!!! Det bjuder jag på!m


En doft av jul.Jag är ledig! Det är så skönt. Jag gjorde mig en stor kopp kaffe med doft av jul. Jag hade i lite kanel och kardemumma i kaffepulvret innan jag bryggde det. En svag doft av jul spred sig i huset och med den en svag känsla av jul inom mig. Det var oväntat men härligt. Jag kom att tänka på att jag är ganska dålig, för att inte säga totalt värdelös, på att njuta av stunden. Men idag, i det doftande lugnet, insåg jag att jag njöt av stunden. Av kaffet, av ledigheten, av en blaska skvaller. Det var underbart!
m

RSS 2.0