köksbord.Kan nästan inte tro det är sant.. men efter 2 års letande har vi faktiskt på samma dag (igår) hittat både soffa och köksbord som duger. Detta bord hittade vi på Ikea, tacka vet jag Ikea =) Bordet var billigt! 2000:- tyvärr drar stolarna loss på 699:- stycket... men så är de ju oxå väldigt fina och jävligt sköna! Vi ska ha de gröna! Snyggt va??!!

mSoffa.Vi har länge varit på jakt efter en ny soffa. Men det är så svårt att välja. Det är nästan så att det finns för mycket att välja på. Idag var vi återigen en runda och kollade på soffor. Blev en bra stund på nordik. Fanns en del schyssta där. Vi vill gärna ha nån som man kan bygga ihop själv med moduler, så vi kan få så stor som vi vill ha! Vårt vardagsrum är ju stort och vi vill ha en stor soffa! Dock är det nog så att komforten går före utseende. Ja, givetvis vill vi oxå ha en snygg soffa, men det är väldigt viktigt att den är riktigt skön. Vi är ju film-människor och tillbringar en hel del tid i soffan.

Vi fastnade båda för samma soffa idag. Givetvis var det i princip den dyraste i hela affären. 24 000:- för nedanstående komination på bilden. Vi vill dock ha den något större, eller iaf en pall till... så den stannar inte på 24k om det blir denna.
MEN jag har aldrig, jag menar verkligen ALDRIG suttit i en skönare soffa. Den var magisk! Enastående! Fantastisk! Ärligt talat.... den är värd 24000:-

Kanske har vi bestämt oss.


Soffa från Furninova

mKonst!Slänger in lite nya tavlor. Har fått mycket beröm för mina alster och även lite beställningar faktiskt!! *stolt*
Annars rullar det på som vanligt. Pappa är hemma och mår bra. Men dessvärre är det nu mammas tur. Hon har ramlat och ligger på sjukhus. Troligtvis ingen fraktur iaf..... jaaa.. alltid är det något... =(
We.Fire. (dålig bildkvalitét)Iron.Detaljbild av ovan tavla.

m
Happy..Jobbat en vecka nu efter semestern. Första veckan är jobbig, innan man ställt om kropp och tid. Dessutom har det varit mycket för övrigt oxå. Så jag känner mig trött och sliten. Men vi har fått en del gjort på tomten, skönt.
I morgon måste vi ta hand om eländet. Se föregående inlägg. Kommer bli många vändor med kärra...

Söndag blir det dop! Hittade exakt den presenten jag ville köpa så det blev perfekt, ett perfekt minne för livet!

Pappa kom hem från sjukhuset idag. Legat inne hela veckan. Hjärtat. Men med lite medicinering ska det inte va nån fara. Skönt, har oroat mig så. Mycket fix o trix i veckan med anledning av detta samt en handikappad mor. Jobbat dubbelt typ. Men nu överlåter jag det åt de som jobbar med det. Känns bra!

Fick åka till stan för apoteket här hade inte allt hemma som pappa skulle ha. Lite surt. Men det var ju tvunget att göras. Passade iofs på att fixa doppresenten så det var ju bra. Köpte ett par skor oxå... 70% rea... då blir man bara såå happy!!
Åhhh så fina!!


Nu blir det sängen!! 22:11 en fredag?? JA så får det bli! =)


m


Skogsarbetare......Är vi inte.. så det är tur att vi har vänner som är kunniga (på allt!!) och hjälpsamma. Tack snälla Dr Larssa för hjälpen. Guld värt!!!


Före.

Före.

Före.

Efter.

Efter.


Titta.. det fanns både en lyktstolpe och en brevlåda inne i eländet :) Nu gäller det bara att ta hand om bråten oxå! Suck.. det får vi ägna dagen åt i morgon.Även baksidan får sig en omgång... :
Detta fläderträd fällde vi förra året... hade inte riktigt räknat med att det skulle ta sig så jäkla mycket på ett år.. så nu fick vi göra om det. Ni ser ju hur mycket sly det kom.... nu blir det 30st eko-plugg i stubbarna!!Före.

Efter.Ojoj vad många vändor det kommer bli med trädgårdsavfall...... Skillnad ska det bli med.... GRÄS!
(Ja, vi behöver faktiskt 3 grillar!! haha)


Bilder kommer senare..m


RSS 2.0