Vårstädning.
352988-117

Dags att fixa lite vårstäd i mammas o pappas stuga! De är inte där längre så jag o mina bröder har denna underbara plats till förfogande!! Hoppas på 3 härliga veckor här på semestern!!352988-118

Jag i full färd med att putsa fönstren. Jisses vad flugskit det var.. blä.. men fint blev det!!352988-119

Vår lilla pärla får va med på kort och så ser ni gäststugan, som oftast blir barnens tillhåll.m

Min dag.

352988-116

Idag är det min dag! Jag fick denna superfina tavla av min Magnus!! Visst är den fin??!!? Jo jag vet - jag målar ju egna tavlor.. men denna ville jag verkligen ha!! Jag älskar hjärtan! Helt galen i dem!

Och nej, det är inte larvigt att fiska uppvaktning på bloggen...  det är smart! cool


m


Tomat.

352988-113 
Vad ska jag göra måntro?  Hemlig352988-112 
En tomat, kniv och krukor.. blink352988-114 
Lägg i jord i krukorna, sen en skiva tomat.  grin352988-115 
Ös över jord och vattna. Snart får du tomater!! tungaM

Ögonskuggor.
352988-111

Fick paket på posten. Handlat lite på tradera! Glitter och glamor, nu är jag redo för party!! 1eye

Har tvättat och målat lite trapp idag. Sen unnade jag mig 1 ½ timme i solen. UNDERBART!

m


Resultatet.


Det tog sin lilla tid... puh.. men det blev bra och tjejerna är nöjda!

352988-106352988-108
E innan         E efter

( det ser ut som färgen skiljer mycket men det gör det inte live.. konstigt)

352988-109352988-110
L innan         L efter.m

Hårfixar-dag.

352988-105352988-104


Tonåren. Minns ni dem? Jag återupplever dessa så att säga.. genom mina döttrar!! cool   De har färgat.. o färgat.. haft löshår med clips. Nu har de sparat pengar till löshår med microringar, vilket betyder att det sitter fast ca 3 månader och man kan färga och tvätta det som vanligt med sitt eget hår. Lyckan var stor! Så vi började med att färga till rätt nyans. Det ser lika ut nu när det är blött o hänger på tork, men det ena är ljusare än det andra. Vi har oxå färgat det vanliga håret. Imorrn börjar jobbet med att försöka få dit det. Jag har ingen aning om hur man gör.. Eek haha.. men det blir nog bra. Jag slänger in en bild sen så får ni se...På lördag hämtar vi bilen!!!!! *längtar*


(Trappen är i paus, nu är vi bänkade framför äntligen hemma med renovering av furutrapp!!!!)

m


Nya Pärlan.352988-103  Opel Astra Njoy 1,6 -03Vi tog en paus idag i målandet. Vi skulle titta på en ny bil. Vi slog till, så denna pärla är nu vår!! Vi har inte hämtat den och betalat den ännu. Det sker nästa vecka. Jag längtar!!!

Trappan är nu målad första gången med den riktiga färgen... ja, iaf nästan hela.... det TAR som evinnerlig tid!!! *suck*

Nu ska vi slappa i soffan och titta på lyxfällan... =)

m

Jaja..


Musik ger inga kommentarer... mina APsnygga skor ger inga kommentarer (.Eek )... SÅ..

....det får väl bli ett kort på trappan då tunga

352988-100

Nu är hela (och det är MYCKET) trappan grundmålad. Som ni ser var vi tvungna att använda en stege för att nå längst upp..... instabilt!! I morrn börjar den "riktiga" målningen, nr 1. Jag tror vi kommer måla 2 gånger men kanske kanske har man tur så att en gång räcker......?
Vi har oxå köpt en till boxer-mottagare. Den har vi nu kopplat till projjen i bio-rummet så att vi numera kan se på teve även där. Väldigt trevligt nu när det är hockey och vi är i FINALEN!!
352988-101


Nu är jag faktiskt riktigt BAJStrött.... nu blir det sängen och zzzzzzova!

M

Blogg analys.

      
             


www.designadinblogg.se
hittade jag en rolig länk. Man kan få sin personlighet analyserad genom hur man skriver sin blogg. Spännande!!!


Så här stod det om mig:Textanalysen indikerar att författaren tillhör tempramentet;

Väktare(SJ)


         
            

?Passar sig verkligen det där??

Väktarna kan kallas för samhällets stöttepelare. De övervakar att människor och ting är på sin rätta plats - dvs inom den föreskrivna normen. På ett sätt är väktarna därför ?traditionell? i det att de är de som upprätthåller traditioner, ritualer och normer. De uppfattas ofta som (och värdesätter att vara) pålitliga, lojala, metodiska och praktiska. Väktarna kan sägas vara de som administrerar samhället - på både högre och lägre organisatorisk nivå. Många väktare drömmer om att klättra uppåt till en ansedd position i en etablerad organisation - snarare än att uppfattas som individuella och unika. Väktare värdesätter andra människors åsikter högt och är oftast mycket medvetna om vilka som ?passar in? och vilka som inte gör det.

Vill du ha en Väktares uppmärksamhet - pröva uttryck som ?beprövat?, ?förnuftigt? eller ?succé?. Väktare använder ofta ord som beskriver andra människors position i flocken såsom ?duktig?, ?känd? eller ?framgångsrik?.
och är av Jung-Myers typen;

Åsiktsmaskinen (ESFJ)

                      

Åsiktsmaskinen värdesätter harmonisk mänsklig kontakt över allt annat. De är bäst på jobb som innebär att hantera människor och är särskilt begåvade på att locka fram samarbete från personer som kanske är upprörda eller oroliga. De lyckas alltid uttrycka den lämpliga känslan i den rådande situationen! De är känsliga för både kritik och beröm och har en tendens att se till att flocken håller ihop - ibland genom att sålla ut det eller de som inte ?passar sig?. De trivs bäst när det är ordning och reda i den yttre världen - bland både människor och saker. Och ser gärna till att även andra håller ordning och reda på sig själva och sina saker.

De låter sällan logisk analys få företräde för personliga åsikter. Om de stöter på åsikter från en mer analytisk och opersonlig person använder de sina subjektiva känslor för att förhålla sig till det. De föredrar därmed att avgöra om det är t ex ?snällt? eller ?elakt? menat, snarare än ?sant? eller ?falskt?. De älskar att ha varma relationer och trivs som fisken i vattnet när de får träffa och prata med många personer - gärna samtidigt! De har lätt för att prata - och tänker gärna medan de pratar. Det gör att de ibland kan tycka att de ?gör bort sig?, men så länge de får positiv respons från andra människor pratar de glatt vidare.


 

------------------------------------

Det roligaste av allt är att det är faktiskt ligger något i det!! Ni måste prova!!!!


 m


 

 

      
          

Nike


Jag och mina skor *ler* Vann aktionen på tradera och dessa snyggingar är mina!! Nya, lapparna sitter kvar. Nypris 599:- Mitt pris 150:- Me like!!!! Och färgen.... så underbar!!
NikeKan ju oxå meddela att denna helg är både jag o sambon lediga!! Jag har jobbat nu fyra helger i rad pga schemabyte. Men nu är jag leeeeedig. Gissa vad vi ägnar helgen åt... till 100%?????


m

TH.


TH = Tokio Hotel.

Tonårsdöttrarnas stora idoler. Jag menar stora!

De hade biljetter till deras konsert 3/4-08, på hovet i Stockholm.
Då går sångaren o får en knuta på stämbandet och måste opereras. Besvikelsen var stor här hemma.
Men nytt konsertdatum skulle komma och deras biljetter skulle gälla.

I går fick vi veta... de hittade inget datum som passade så konserten är HELT inställd. Biljetterna återkallas.

Besvikelsen är total
352988-98

Mer musik.


Återigen hade nyhetsmorgon ett intressant musikuppträdande!! Härlig röst hade hon, Edit Backlund! Måste definitivt inhandla skivan och lyssna. Lät mycket lovande!!
352988-97

Bild: www.edithbacklund.se


Nähepp... är väl bäst att återgå till trappan....mHellsongs.Här kommer ett tips på ett jäkligt bra band!! Hellsongs heter de. Hörde de på teve härom morgonen. Väldigt bra, väldigt annorlunda, väldig JAG!! Lyssna o njut! Imorrn när vi målar trappen så ska vi definitivt lyssna!!

352988-96
Bild: www.hellsongs.com


m

En glimt av lycka.Slänger in ett par kort så ni får se vilken jäkla skillnad det kommer bli!! Och då är det ändå bara grundmålat en gång!! Fan vad jag längtar tills det är klart!! Har målat lite idag, men jobbar ju i helgen så det blir inte så mycket gjort.... Men många bäckar små.........


352988-94352988-95


m

Istället för trappmålning.Visar upp två alster idag! Tack för att du vill se dem ck!!
352988-91
Jag är otroligt svag för hjärtan... i alla dess former..


352988-92

En liten ballerina.
Nu blir det sängen, ska jobba i helgen.
Vi har kommit en bit på väg med trappan idag!!

Tack för alla tips!!


m

Projekt trappen.

Ett par kort på trappan nu när den äntligen är tvättad och färdig slipad. *pust*


352988-86
Riktigt jobbigt var det att slipa. Fy bubblan. Gissa om det blev lite dammigt??? Hahaha


352988-87
I bakgruden ser ni några av mina alster. Trappavsatsen har fått fungera som vernisage, eftersom vi inte fått upp de på väggarna än. Vet ju inte hur vi vill ha det.....


352988-88
Handräckena är grundmålade. Tror det kommer bli kalas!!m

Sött fynd.Var och handlade lite förut. Sprang på dessa ursöta blommor med tillhörande kruka. Var bara tvungen att köpa!! Blommorna kostade 14,90:- st och krukorna likaså. Såå billigt!! Såå söta!! Nu ska jag bara se vart de passar bäst. Kanske bredvid teven (som på bilden)? *funderar*
352988-85


m


Yellow.I förrgår tog jag in påskliljor samt ett par kvistar forsythia. Två dagar senare har de båda slagit ut.. Trevligt!
352988-84m


Äntligen x21. Äntligen fungerar det att blogga!! Har faktiskt saknat det massa.

2. Äntligen har vi införskaffat oss nya trådlösa telefoner! Vår gamla var så gott som utsliten. Vi hade turen att springa på lite reaförsäljning, så vi köpte 3st. Kan ju gå åt i vårat stora hus!!
352988-83m

RSS 2.0