(när det äntligen är över)
Nu är det dan efter dan. Tack o lov. Jag gillar inte julen. Har aldrig gjort. Punkt. (Even fucking hate it.)Dagen innan julafton hade vi "vår" julafton. Magnus, jag , tjejerna och pojkvänner. Vi köper bara julklappar till dessa samt mor o far. Alla nöjda och glada! Magnus fick en ny väggklocka fråb Sixten =) 

Julafton bestod av arbete, och sen hem till mor o far. Julmiddag som var god, blev som vanligt sådär äckligt mätt. Pappa fick en par hängslen, det behövde han verkligen! Mamma fick en snygg anordning att hänga på kaklet i köket med 3 krokar på till diskborste tex. Dessutom fick mamma & pappa av oss 134st vätskeersättningar som skickas till barn som verkligen behöver det. Känns bra!

Juldagen bestod av arbete. Har sett fram emot hela stallet svänger, (hemvändaredagen) men det blir nog inget med det. Magnus har iofs aldrig varit sugen då han inte känner någon här, medan jag anser att om det är en endaste dag då man ska gå ut så ja.,. då ÄR det idag. De 2 par vi frågade vill inte gå och louise har nog fått magsjuka... så 420kr åt helvete. Hade blivit många vätskeersättningar.....m
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0