Soffa.Vi har länge varit på jakt efter en ny soffa. Men det är så svårt att välja. Det är nästan så att det finns för mycket att välja på. Idag var vi återigen en runda och kollade på soffor. Blev en bra stund på nordik. Fanns en del schyssta där. Vi vill gärna ha nån som man kan bygga ihop själv med moduler, så vi kan få så stor som vi vill ha! Vårt vardagsrum är ju stort och vi vill ha en stor soffa! Dock är det nog så att komforten går före utseende. Ja, givetvis vill vi oxå ha en snygg soffa, men det är väldigt viktigt att den är riktigt skön. Vi är ju film-människor och tillbringar en hel del tid i soffan.

Vi fastnade båda för samma soffa idag. Givetvis var det i princip den dyraste i hela affären. 24 000:- för nedanstående komination på bilden. Vi vill dock ha den något större, eller iaf en pall till... så den stannar inte på 24k om det blir denna.
MEN jag har aldrig, jag menar verkligen ALDRIG suttit i en skönare soffa. Den var magisk! Enastående! Fantastisk! Ärligt talat.... den är värd 24000:-

Kanske har vi bestämt oss.


Soffa från Furninova

mKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0